O nas

O nas

Sem Vlado Grbac iz Izole. S prometom z nepremičninami sem se začel ukvarjati v letu 1999, najprej v sodelovanju z nepremičninsko družbo, nato pa sem na samostojno pot stopil v letu 2010 pod imenom Lunar nepremičnine. Samostojna pot mi je omogočila, da sem se osebno posvetil vsaki stranki posebej, saj sem začutil, da se ljudje pri trgovanju z nepremičninami znajdejo v situacijah, ki jih ne obvladujejo.

Imam opravljeno licenco za opravljanje nepremičninskega posredovanja in sem vpisan v imenik nepremičninskih posrednikov na Ministrstvu za okolje in prostor RS.

Lunar nepremičnine je nepremičninska agencija, ki ima sedež v Izoli. Delujem največ na Obali, sicer pa so me poslovne poti odpeljali po celotni Sloveniji.

Lahko vam pomagam pri nakupu, prodaji, najemu in oddaji nepremičnin. V kolikor ne želite biti le številka, vam pomagam najti nov dom. Več kot 20 let izkušenj in dela s strankami naj vam bo zagotovilo, da bo posel odlično izpeljan. Osebni odnos s strankami je ključen, da sem na trgu že toliko let. Projektu se popolnoma posvetim, kar dokazuje, da se kljub manjšemu izpostavljanju, da delati dobro in dolgo.