Storitve

Naše storitve

Se odločate za nakup ali najem nepremičnine? Ali pa se odločate za prodajo ali oddajo nepremičnine?

 Zavedamo se, da lahko karkoli povezano z nepremičninami veliki večini posameznikov povzroča veliko sivih las. Zato ne skrbite, saj ste na pravem mestu, kajti nudimo vse, kar iščete in potrebujete.

 

Zagotavljamo vam:

  • oseben, vendar hkrati strokoven pristop
  • dosegljivost preko telefonske številke, e-sporočila ali osebnega sestanka
  • intenzivno in iskreno svetovanje pri nakupu, prodaji, najemu ali oddaji nepremičnine
  • zanesljiva podpora
  • pomoč pri pripravi in urejanju dokumentacije
  • cenitev tržne vrednosti nepremičnine

Plačilo kupnine s kriptovalutami:

Preden izvedemo plačilo, je pomembno preveriti kupca in izvor denarja, podobno kot pri
najemu kredita. Najprej se dogovorimo o datumu in znesku plačila ter sklenemo pogodbo v evrih, ob upoštevanju trenutnega valutnega razmerja (na primer Bitcoin-Euro).

Stranka ima možnost izbire valute, s katero želi izvesti plačilo. Če prodajalec ne sprejme kriptovalute kot plačilo, se ta zamenja v skladu s trenutnim valutnim razmerjem preko Go.Crypto, kar zagotavlja izpolnitev dogovora. V tem dogovoru ima vsaka stranka možnost izbrati, ali želi prejeti kriptovaluto ali pa kupnino v evrih.

Pri pripravi kupoprodajne pogodbe, ki vključuje plačilo s kriptovalutami, je treba upoštevati nekaj posebnosti, ki jih je treba opredeliti v pogodbi. Prvič, določiti je treba, katera kriptovaluta se bo uporabila za plačilo, ter kateri menjalni tečaj se bo uporabil za pretvorbo cene v kriptovaluti v ustrezno valuto, kot so evri ali dolarji. Menjalni tečaj se lahko določi na podlagi povprečnega dnevnega tečaja kriptovalute v določenem časovnem obdobju, na primer zadnjih 24 ur, da se zagotovi pošteno in pregledno vrednotenje plačila. Prav tako je priporočljivo vključiti klavzulo o tveganjih in odgovornosti glede uporabe kriptovalute za plačilo.

Ta klavzula opozarja stranke na morebitne težave, ki se lahko pojavijo pri uporabi kriptovalut, kot so visoka volatilnost in možnosti za goljufije. Vse druge klavzule, ki se nanašajo na predmet pogodbe, rok plačila, rok dostave, pravice in obveznosti strank, se lahko vključijo na enak način kot pri običajni kupoprodajni pogodbi. Običajno je, da ima kupoprodajna pogodba, ki vključuje plačilo s kriptovalutami, podobno obliko kot običajna pogodba, vendar pa vsebuje dodatne klavzule, ki se nanašajo na plačilni način s kriptovalutami.


Plačilo provizije z kriptovalutami:
Za plačilo provizije pa je proces zelo enostaven. Najprej izdamo račun, ki ga kupec poravna prek podjetja Go.Crypto. Pri pogodbi o nepremičninskem sodelovanju pa gre za popolnoma enako pogodbo kot običajno. Plačnik se na začetku posla, še ne odloči, s katero valuto bo plačal, bodisi evro, dolar ali kriptovaluta. Ravno zato se račun plačniku izda, kot običajno, sredstvo, s katero pa se naveden račun poravna, pa je v tem primeru kriptovaluta, saj ji lahko Lunar nepremičninska agencija to omogoči. Celotno poslovanje poteka enako kot običajno. Za tekoče poslovanje in skladno z zakoni skrbi Lunar nepremičnine in Go Crypto.

Nudimo tudi:                                                                                          

Poleg že naštetih storitev ponujamo tudi sestavo vseh vrst pogodb, ki so nujno potrebne pri delu z nepremičninami – sestava kupoprodajne, menjalne, darilne, uskladitvene in predpogodbe. Ne pozabite tudi na sestavo aneksa k pogodbi, sestavi pooblastila, najemne pogodbe in vseh dokumentov, ki jih boste morda potrebovali.

 Za svojo nepremičnino boste dobili več. Velikokrat smo že z bogato bazo potencialnih kupcev uspešno skrajšali čas prodaje nepremičnine.

V čem smo boljši od drugih nepremičninskih agencij?

 Že od nekdaj trdimo, da je odkrit pogovor tisti, ki vam bo pomagal sprejeti pravo odločitev. Z našo zanesljivo podporo vam zagotavljamo hiter in pravno varen nakup, prodajo, najem ali oddajo nepremičnine. Skozi celoten postopek vam stojimo ob strani ter vam nudimo stoodstotno podporo.

 V tem poslu je potrebno biti na prvem mestu človek, ki z vsemi vpletenimi naveže pristen stik in zgladi nesoglasja in nesporazume. Gre za osebni odnos, ki ga ljudje niso vajeni, ko navezujejo stik z običajnim nepremičninskim agentom.

 Vsekakor smo vam vedno dosegljivi na več načinov. Izberite sebi najustreznejšega.

 Pišete nam lahko na vlado@lunar-nepremicnine.si.

 Pokličite nas na 00386 41 760 100.

 Dogovorimo se lahko tudi za osebno srečanje.