Vlado Grbac

Vlado Grbac

S prometom z nepremičninami sem se začel ukvarjati v letu 1999, najprej v sodelovanju z večjo nepremičninsko družbo, nato pa sem v letu 2010 stopil na samostojno pot in odprl nepremičninsko agencijo Lunar nepremičnine.

Samostojna pot mi je omogočila, da lahko posvetim več časa vsaki stranki posebej in tako ponudim višjo kvaliteto storitev. Vse pogosteje me poslovne poti vodijo po celotni Sloveniji, največ pa delujem na Obali, kjer je tudi sedež nepremičninske agencije.

Skupaj s pogajalskimi in komunikacijskimi sposobnostmi, zahteva poslovanje z nepremičninami, veliko znanja iz različne zakonodaje s področja nepremičnin, poznavanje tržnih razmer, celoten pregled nepremičninskega trga.

Strankam se pred nakupom ali prodajo nepremičnine pojavlja ogromno vprašanj in težav, v povezavi s pridobitvijo raznih dovoljenj, pripravo pogodb, urejanja dovozov, urejanjem meja, iskanjem primerne cene, plačila raznih davkov in veliko drugega.

Ljudje se v življenju ne srečujejo pogosto s nakupom ali prodajo nepremičnin, zato sem začutil, da se znajdejo v situacijah, ki jih ne obvladujejo, imajo zato premalo znanja, včasih pa le časa. V takih primerih se je najbolje obrniti na osebo, ki ima vsa ta znanja ter jih združuje skupaj z izkušnjami.

Predstavitveni video